image
 |  4 7 Червня 2018 | 15:46

На Волині шахраї шляхом обману заволоділи понад 70 тисячами гривень

Минулої доби до підрозділів поліції у Волинській області звернулося п’ятеро громадян із заявами про шахрайства. Загалом зловмисники шляхом обману заволоділи понад 70 тисяч гривень. За усіма фактами слідчі розпочали кримінальні провадження.
Про це інформує прес-служба поліції.
Шахраї у різноманітні способи намагаються ошукати людей і заволодіти їх грішми або майном. Зокрема, у кінці травня шахраї зателефонували до літньої жінки, мешканки Ковеля, та під приводом продажу лікарської продукції заволоділи понад 6 тис. грн.. Гроші пенсіонерка перерахувала на картковий рахунок банку.
Мешканця Рожищенського району під приводом продажу трактора через Інтернет-сайт  ошукали на 42 тис. грн.., які потерпілий перерахував на картку.  Так само шахраї  під приводом  продажу товарів через інтернет-сайт видурили у лучанина  5 тис. 200 грн.  Гроші чоловік переказав на банківську картку аферистів.
У Луцьку шахраї під приводом позики грошей для племінника видурили у пенсіонерки 5 тис. грн.. Також один із жителів обласногоцентру під приводом купівлі автомобіля перерахував 12 тис. 660 грн. на картковий рахунок, натомість автомобіля не отримав.
Читатайте також: Поряд із Володимиром-Волинським у ДТП постраждали водій та пасажир
Слідчі відкрили кримінальні провадження за ч. 1 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Поліцейські проводять заходи, спрямовані на  встановлення осіб, причетних до скоєння цих злочинів і притягнення їх до відповідальності.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити