image
 |  0 7 Червня 2018 | 12:05

Неповнолітню волинянку знайшли у Вінниці в хлопця, з яким вона знайома через соцмережі

14-річну мешканку села Смолява Горохівсього району знайшли у Вінниці.
Дівчина знаходилася в гуртожитку в хлопця, з яким познайомилася в соцмережі, – пише видання Vinbazar.com.
Як розповів начальник управління карного розшуку обласної поліції Вінниччини Андрій Дамзін, до поліції надійшло орієнтування від колег з Волинської області про зникнення 14-річної жительки с. Смолява Горохівського району. В ніч на 21 травня дівчина пішла з дому та не повернулась. Востаннє її бачили у Луцьку.
7 червня у Староміському мікрорайоні Вінниці правоохоронці знайшли неповнолітню втікачку. Як з’ясувалося, весь цей час вона знаходилась у гуртожитку в свого знайомого, з яким вона познайомилась у соцмережі.
Як розповіла дівчина, на втечу вона наважилась через непорозуміння з батьками і додому повертатися не хоче. Неповнолітня каже, що батьки її змушують робити усю роботу по господарству та доглядати за молодшими братом та сестрою, а самі зловживають алкоголем.
Працівники ювенальної превенції пояснили дівчині про негативні наслідки, до яких може призвести її поведінка, та передали колегам із Волинської області.
Нагадаємо, що поліція Волині розшукує також 15-річну мешканку Маневицького району, яка пішла з дому та не повернулася.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити