image
 |  0 7 Червня 2018 | 12:41

Поряд із Володимир-Волинським у ДТП постраждали водій та пасажир

Учора на автодорозі «Ковель-Жовква» в селі Верба Володимир-Волинського району автомобіль «Daymler-Crysler» з’їхав у кювет і врізався в дерево. Водія та пасажира госпіталізували. Про це повідомляє прес-служба Волинської поліції.
За кермом транспортного засобу перебувала 41-річна жителька міста Володимир-Волинський. Ймовірно, вона не вибрала безпечної швидкості руху автомобіля й допустила його з’їзд з проїжджої частини дороги та зіткнення з деревом. Її госпіталізували в травматологію Володимир-Волинського територіального медичного об’єднання.  У ДТП також постраждав 23-річний пасажир, житель міста Нововолинськ. Його госпіталізували в хірургію цього медичного закладу. Транспортний засіб доставили  на спецмайданчик місцевого відділу поліції.

За фактом ДТП вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України. Йдеться про порушення правил безпеки дорожнього руху.
Нагадаємо, минулого тижня на  автодорозі в Локачинському районі легковик «Opel Vectra» з’їхав у кювет. Внаслідок автопригоди травмувався пасажир легковка.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити