image
 |  0 7 Червня 2018 | 14:02

Стала відома причина генерального прибирання в історичній частині Луцька

Історичну частину міста Луцьк, прилеглу до Луцького замку, ретельно прибирають у зв'язку з запланованим проведенням у Луцьку виїзного засідання комітету Верховної Ради України з питань бюджету.
Про це інформує «ВолиньUA».
Зазначимо, що окремі лучани дивувалися, чому комунальні служби останніми днями почали активно наводити лад у Старому місті. Дехто висловлював думку про те, що це пов'язане з бажанням привабити туристів влітку. Однак, активність комунальників насправді спричинена зовсім іншою мотивацією - візитом у Луцьк народних депутатів - членів парламентського бюджетного комітету.
Виїзне засідання комітету Верховної Ради з бюджету відбудеться 8 червня. Оскільки нардепи мають бажання відвідати Луцький замок, комунальні служби ще з вівторка взялись за прибирання території: виривають траву біля бордюрів, замітають, косять траву на валах замку.
Зазначимо, що 21 травня 2018 року голова Волинської ОДА Олександр Савченко звернувся до голови Комітету Верховної Ради України з питань бюджету Андрія Павелка з пропозицією провести на Волині виїзне засідання комітету з метою вивчення проблемних питань формування та наповнення бюджету області.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити