image
 |  2 7 Червня 2018 | 08:12

У Луцьку бракує міських перевізників (ВІДЕО)

У Луцьку знову їздитимуть маршрутки №32 та 16. На ці маршрути в мерії знайшли нових перевізників – підприємицю Тетяну Оплачко та компанію «Санрайз». Їхні попередники відмовились обслуговувати ці маршрути. Про це йдеться в сюжеті "12каналу".
Ще на двох маршрутах поки немає кому возити пасажирів.Конкурс на перевезення пасажирів за маршрутом №32, що сполучає вулицю Львівську з селом Липини, виграла підприємиця Оплачко. На маршруті №16 (Центральний ринок – торговий центр «Слон») їздитиме підприємство «Санрайз». Також воно возитиме лучан за маршрутом №21 (Центральний ринок – вулиця Об’їзна).
Натомість конкурси на перевезення маршрутами № 11 та 9а не відбулись. Міськрада попросила Луцьке підприємство електротранспорту хоча б тимчасово обслуговувати їх. Однак відповіді поки немає.Член виконкому просить не шукати тимчасових виходів, а оголосити конкурс і таки знайти перевізника. В мерії ж розводять руками. Лишень кажуть, що пропозицію врахують.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити