image
 |  4 7 Червня 2018 | 16:53

У Володимирі-Волинському виявили підпільну фабрику цигарок

У Володимирі-Волинському виявлено приміщення, де незаконно виготовляли цигарки.
Про це 07 червня 2018 року на своїй сторінці у Facebook повідомив заступник прокурора області Максим Киричук.
Світлина від Максима Киричука.У рамках досудового розслідування кримінального провадження за фактом незаконного виготовлення, зберігання й збуту тютюнових виробів (кримінальне правопорушення, передбачене ст. 204 КК України) працівниками прокуратури Волинської області спільно зі слідчими Головного управління ДФС в області та співробітниками оперативно-розшукового управління Північного регіонального управління Держприкордонслужби України сьогодні, 7 червня 2018 року, у місті Володимирі-Волинському виявлено приміщення, в якому здійснювалося незаконне виготовлення цигарок.
Світлина від Максима Киричука.Під час обшуку приміщення вилучено контрафактні тютюнові вироби та комплектуючі матеріали для їх виготовлення.
Світлина від Максима Киричука.Вживаються заходи задля встановлення осіб, причетних до вчинення злочину. Вирішується питання про призначення експертиз та визнання вилучених товарно-матеріальних цінностей речовими доказами у кримінальному провадженні.
Світлина від Максима Киричука.Досудове розслідування триває.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити