image
 |  0 7 Червня 2018 | 10:06

Володимир-Волинська райрада підтримала Антиолігархічний пакет законів

7 червня 2018 року Володимир-Волинська райрада Волинської області підтримала звернення до Верховної Ради щодо необхідності негайного ухвалення Антиолігархічного пакету законів.
Про це повідомляє «ВолиньUA».
Проект рішення представив голова фракції ВО «Свобода» у Володимир-Волинська райраді Павло Карпюк.
«Мова йде про десяток олігархів, які де-факто не проживають в Україні, але вони узурпували природні ресурси нашої держави, монополізували надання природного газу та електрики. Ми все це мусимо терпіти, зокрема нахабні тарифи та навіть нав’язування сплати наперед. Тому маємо розірвати це коло і подолати олігархію», - зазначив Павло Карпюк.

При голосування лише один депутат утримався, а голова Володимир-Волинської РДА, яка водночас є і депутатом райради, вийшла з сесійної зали.
За словами Павла Карпюка, на профільній комісії представниця президентської вертикалі влади не голосувала за це рішення.
Читати також: Волинська облрада підтримала звернення щодо Антиолігархічного пакету законів
Нагадаємо, що раніше аналогічні звернення підтримали Ковельська міська, Шацька районна, Горохівська міська, Турійська селищна, Ратнівська районна, Старовижівська районна, Іваничівська районна, Горохівська районна та Ківерцівська районна ради.
Читати також: Пакет антиолігархічних законопроектів, підписаний 151-м депутатом, передали для розгляду у ВРУ

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити