image
 |  2 7 Червня 2018 | 08:22

«Запропонуйте набагато кращі фінасові умови підприємцям», - Михайло Щур про КП «Луцькі ринки»

У луцького Центрального ринку – новий господар та нові тарифи. Якщо раніше продавці мусили платити 110 гривень за оренду квадратного метра торгової площі, то нині мешще - 90 гривень 25 копійок. Про це йдеться в сюжеті «12каналу».
https://www.youtube.com/watch?v=dJjD8DrSNRw
Однак у владних кабінетах зізнаються – це продовжуватиметься недовго. Ще до затвердження нового тарифу директор підприємства «Луцькі ринки» Ігор Корольчук наполягав на ціні в 105 гривень за квадратний метр. Інакше, не зможуть утримувати необхідної кількості працівників.
«Оптимізуйте свої видатки, оптимізуйте свої надходження так, щоб Ви могли показати, як комунальне підприємство, що Ви прийшли і запропонували  підприємцям, які здійснюють там свою діяльність, кращі умови, в тому числі набагато кращі фінансові умови»-, наголосив свободівець Михайло Щур.

За підвищення орендної плати - і виконувач обов’язків міського голови Григорій Пустовіт. Мовляв інакше «Луцькі ринки» доведеться дотувати з міського бюджету. Хоча не всі члени виконавчого комітету Луцької міської ради згідні підняти вартість оренди.
Читайте також: У Волинської облспоживспілки забрали Завокзальний ринок
Врешті, у міськраді пішли на компроміс – до 1 жовтня 2018 року підприємці платитимуть за оренду 90 гривень 25 копійок. Потім цю суму переглянуть. Підприємці особливих сподівань на нове керівництво ринку не покладають. Кажуть, попередній власник – облспоживспілка особливо не допомагала, але й не заважала. Що зміниться на ринку, окрім ціни оренди - у міськраді не кажуть. Поки вирішують фінансові питання.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити