image
 |  4 8 Червня 2018 | 14:15

«Будемо запрошувати інопланетян», - спортивний директор ФК «Волинь»

У Луцьку представили нового головного тренера футбольного клубу «Волинь» Андрія Тлумака.
Подія відбулася 8 червня в адмінкорпусі ФК «Волинь», - інформує "Перший".
«Починається нова сходинка нашого життя. Зараз прийшли нові та молоді люди із ще більшими амбіціями, які розбираються у футболі на високому рівні.
Думаю, ці люди побудують наш клуб, команду та гру. Із цією командою ми вийдемо на новий рівень, з ними ми готові йти вперед», – розпочав спортивний директор «Волині» Валентин Кошельник.
Нагадаємо, ФК «Волинь» заперечують свою причетність до купівлі матчу з ФК «Суми»
Спортивний директор «Волині» Валентин Кошельник

«Я працював рік старшим тренером в «Карпатах» у першій команді, тому маю певний досвід. Є люди, яких ми хочемо запросити. Поки не хочу говорити, бо тільки один гравець підписав контракт, але є ще ряд футболістів, на яких ми покладаємо надії.
З тими гравцями, що вже є в команді, ми будемо знайомитись та розмовляти. Після того вже знатимемо, з ким лишимося працювати, а з ким будемо прощатися», –  розповів про плани Андрій Тлумак.
Головний тренер футбольного клубу «Волинь» Андрій Тлумак

До слова, головний тренер минулого сезону Андрій Тлумак привів команду «Карпати» U-19 до третьої сходинки у юнацькій Прем’єр-лізі України.
Також йому допомагатиме Володимир Марчук – добре відомий луцьким вболівальникам тренер зі стажем. Він захищав ворота «Волині»  протягом 1992-1995 років у Вищій лізі чемпіонату України, а також не так давно був у тренерському штабі нашої молодіжної команди.
Ще двома помічниками головного тренера будуть Андрій Сапуга та Павло Котовенко.
Повноцінно тренери познайомляться з командою 14 червня, коли футболісти «Волині» вийдуть з відпустки.
«Ми будемо запрошувати інопланетян, якщо вони нам допоможуть вийти на певний рівень. Якщо бразильці нам підійдуть, а ми задовільнимо їх, то, звичайно, ми запрошуватимемо їх до нас», – сказав Валентин Кошельник.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити