image
 |  4 8 Червня 2018 | 20:02

Кума Порошенка похизувалась у Раді піджаком Dolce&Gabbana за 76 тисяч

Ірина Луценко, народний депутат від БПП, вкотре підтвердила своє право називатися однією з головних модниць у Раді. В день, коли вирішувалося питання про антикорупційний суд, дружина Генпрокурора та кума Президента прийшла на роботу в парламент у дуже модному блейзері за 76 тисяч гривень.
Про це пишуть "Українські новини" із посиланням на видання «Страна».
Цей блейзер (однобортний або двобортний піджак з накладними кишенями без клапана) - річ відомого італійського будинку мод, який створили дизайнери Доменіко Дольче і Стеффано Габбана.
Кума президента стверджує, що всі свої вбрання шиє, проте цього разу її видав логотип бренду D&G, вишитий золотими нитками.

На дружині генерального прокурора піджак з чистої вовни. Склад тканини - 95% вовна, 6% поліамід і 2% еластан. Підкладка з атласу.
Коштує такий піджак $2895 або близько 76 000 гривень за курсом НБУ на 07.06.2018 року.
Зараз можна замовити річ у онлайн-магазині з 30%-ю знижкою. Тобто, за $2026.
Як повідомляли Українські Новини, Ірина Луценко прийшла в Раду в туфлях як у Періс Хілтон за 20 000 гривень.
Раніше дружина генерального прокурора України, депутат Верховної Ради від БПП Ірина Луценка була помічена в Раді з сумкою від Dior вартістю $2980 або майже 80 000 грн.
Читати також: Ірина Луценко володіє елітною квартирою в Києві  вартістю майже 17 мільйонів, – ЗМІ

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити