image
 |  2 8 Червня 2018 | 13:15

На митному посту «Луцьк» сприяють українським експортерам

На митному посту «Луцьк» сприяють українським експортерам. Про це дізнались народні депутати України – члени комітету з питань бюджету безпосередньо на митному посту Луцьк Волинської митниці ДФС у ході робочого візиту на Волинь.
Про це повідомли «ВолиньUA» повідомили в ГУ ДФС у Волинській області.

Начальник митниці Віктор Кривіцький зазначив під час імпровізованої екскурсії митною зоною, що на цьому посту акредитовано 1533 учасники зовнішньо-економічної діяльності. Щомісяця близько 450 з них оформляють вантажі. 99% - шляхом електронного декларування. З серпня 2017 року тут працює «єдине» вікно, переваги якого змогли оцінити українські експортери.
Час оформлення митної декларації на експорт – не більше однієї години. У минулому році митний пост був бюджетоформуючим для Волинської митниці і спрямував до державної скарбниці 3,1 млрд. грн. Цьогорічні надходження становлять 1,7 млрд. грн., що свідчить про позитивну динаміку.
До слова, митний пост Луцьк був відкритий у 2011 році як зразок державно-приватного партнерства. Він розташований на виробничих потужностях підприємства з іноземними інвестиціями «Модерн Експо». Воно є одним з найбільших експортерів в зоні діяльності Волинської митниці і постачає обладнання у майже 70 країн світу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити