image
 |  2 8 Червня 2018 | 10:17

На Волині буде інший прокурор області

Прокурор Волинської області Анатолій Коцура переведений на посаду заступника прокурора Автономної Республіки Крим.
Про це повідомляє 6 червня 2018 року сайт Генеральної прокуратури України.
Таким чином, виконувачем обов’язків прокурора Волинської області став перший заступник Віктор Швидкий.
За інформацією інтернет-видання "Волинська правда", прес-секретар Волинської прокуратури Наталія Мурахевич підтвердила для ЗМІ,  що Анатолія Коцуру перевели на посаду заступника прокурора Автономної Республіки Крим.
Нагадаємо, що Швидкий Віктор Васильович народився 1 січня 1956 року в села Миколаївка Широківського району Дніпропетровської області. Вищу юридичну освіту здобув в Одеській  державній юридичній академії.
У правоохоронних органах – із жовтня 1981 року. Працював на різних посадах, у тому числі керівних, в УМВС України у  Дніпропетровській та Закарпатській областях. Із серпня 2005 по січень 2007 року та з грудня 2007 по березень 2010 року – начальник УМВС України у Волинській області.
Із липня по грудень 2007 року – тимчасово виконуючий обов’язки заступника голови Волинської обласної державної адміністрації. На посаду першого заступника прокурора Волинської області призначений 12 серпня 2016 року.
Читати також: Анатолій Коцура повернувся через суд на посаду прокурора Волині

Читати також: У Шацькому національному парку процвітає «дерибан» на фоні бездіяльності влади

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити