image
 |  2 8 Червня 2018 | 15:00

Оновлений рейтинг ФІФА: збірна України посідає 35-е місце

7 червня, Міжнародна федерація футбольних асоціацій (ФІФА) оновила світовий рейтинг національних збірних, в якому Україна посідає 35-у сходинку, маючи 733 бали.
Порівняно із травневою класифікацією, наша національна команда втратила п’ять позицій, повідомляє офіційний сайт ФФУ.
Найближчі сусіди нашої збірної – збірна Сербії, яка займає 34-й рядок і збірна Австралії, що знаходиться на 36-му рядку. Від сербів ми відстаємо на 18 очок, а австралійців на 15 очок випереджаємо.
Команду Андрія Шевченка випередили збірні: Сербії, Венесуели, Парагваю, Ірландії та Румунії.
У ТОП-10 склад залишився колишнім. Рейтинг продовжує очолювати збірна Німеччини. У ТОП-5 також увійшли збірні Бразилії, Бельгії, Португалії та Аргентини. Єдина зміна – збірна Польщі піднялася на дві позиції, а збірна Іспанії дві позиції втратила.
Наші суперники по Лізі Націй розташувалися наступним чином: збірна Словаччини – 28 місце (+1 позиція), збірна Чехії – 46 (-1 позиція).
Найбільшого прогресу досягла збірна Азербайджану, яка піднялася на 21 позицію і тепер займає 105-е місце рейтингу. Найбільший регрес у Гайяни – мінус 18 позицій і 182-е місце в рейтингу ФІФА.
ТОП-10 рейтингу ФІФА станом на 7 червня

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити