image
 |  2 8 Червня 2018 | 06:32

У січні-травні 2018 року волинські громади отримали 196,3 мільйона гривень єдиного податку

Платники єдиного податку забезпечують 13 гривень зі ста у місцевих бюджетах.
Про це 08 червня 2018 року «ВолиньUA» повідомили у Відділі організації роботи ГУ ДФС у Волинській області.
Від податкової культури підприємців – спрощенців значною мірою залежить ситуація з наповненням місцевих бюджетів. Варто відзначити, що цього року в області 13 відсотків від загальної суми податкових платежів, що зараховуються до бюджетів громад, забезпечено завдяки своєчасній сплаті єдиного податку.
На цьому моменті в ході спілкування з підприємцями сфери обслуговування м. Луцька наголосила заступник начальника відділу організації роботи ГУ ДФС у Волинській області Олена Нікотіна.
Не менш важливо, щоб ті представники бізнесу, котрі використовують у своїй діяльності найману робочу силу, здійснювали належні відрахування із зарплати – податок на доходи фізичних осіб, військовий збір та єдиний внесок на загальнообов’язкове державне соціальне страхування. Дбаючи про дотримання вимог податкового законодавства, підприємці турбуються про  соціальний захист та майбутнє пенсійне забезпечення своїх працівників. Лише така соціально відповідальна позиція бізнесу є умовою фінансування соціально-економічних програм громад та гідних умов життя в країні, - підкреслила Олена Нікотіна.

Наразі аналітика переконує: суб’єкти господарювання Волині, котрі працюють в умовах спрощеної системи оподаткування, стабільно збільшують відрахування до місцевих бюджетів.
Зокрема, у січні-травні 2018 року громади отримали 196,3 мільйона гривень єдиного податку. Це на 31,2 відсотка більше проти аналогічного періоду торік.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити