image
 |  0 8 Червня 2018 | 16:16

Волинські піротехніки знешкодили 34 боєприпаси часів минулих воєн

У період з 5 по 7 червня сапери групи піротехнічних робіт Управління ДСНС України у Волинській області вилучили та знешкодили 34 вибухонебезпечних предмети, виявлені волинянами на території м.Камінь-Каширський, а також у селах Таболи, Старі Червища Камінь-Каширського району, в селах Верба та Нехворощі Володимир-Волинського району, в селах Грабове та Паридуби Старовижівського району, в селах Нові Підцаревичі та Лісово Маневицького району.
Про це 08 червня 2018 року «ВолиньUA» повідомили в УДСНС України у Волинській області.
P80529-114243.jpgУсі знахідки піротехніки почергово знешкодили на спеціально відведених майданчиках, а прилеглі до місць виявлення території додатково обстежили.
P80531-190746.jpgУправління Державної служби України з надзвичайних ситуацій України у Волинській області закликає громадян при виявленні вибухонебезпечних предметів повідомляти за номером «101» або «102. Категорично забороняється такі знахідки пересувати, заливати рідинами, засипати ґрунтом або чимось їх накривати; неприпустимо здійснювати на підозрілий предмет звуковий, світловий, тепловий чи механічний вплив, оскільки такі предмети можуть детонувати будь-якої миті.
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити