image
 |  0 9 Червня 2018 | 13:40

Американські курсанти погостювали у бійців ЛИТПОЛУКРБРИГ (ФОТО)

Протягом тижня, з 04 до 08 червня 2018 року, курсанти Збройних сил США з робочим візитом відвідали командування Литовсько-Польсько-Української бригади для ознайомлення з операційними процедурами, структурою та аспектами функціонування багатонаціональної частини.
Про це 09 червня 2018 року «ВолиньUA» повідомив офіцер зв’язків з громадськістю ЛИТПОЛУКРБРИГ Олександр ГАЙН.
За словами заступника командира бригади полковника Володимира Юданова, візит до ЛИТПОЛУКРБРИГ був корисним для майбутніх офіцерів Збройних сил США. Курсантів розподілили по секціям штабу, і кожен з них познайомився із завданнями офіцерів штабу операційного і логістичного напрямків.
Так, під час цієї поїздки курсанти, крім того що відвідали штаб ЛИТПОЛУКРБРИГ, дізналися про історію Любліна та аспекти співпраці між Литвою, Польщею та Україною.

Це вже другий такий візит майбутніх офіцерів Збройних сил США. ЛИТПОЛУКРБРИГ позиціонується як майданчик для ознайомлення курсантів з нашим підходом до виконання завдань та дає можливість практично побачити структури колективної безпеки та тристоронню співпрацю в форматі ЛИТПОЛУКРБРИГ. Крім того, цей візит — це чергове свідчення тісної співпраці між Литовсько-Польсько-Українською бригадою та нашими партнерами з США, — прокоментував полковник Володимир Юданов.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити