image
 |  5 9 Червня 2018 | 08:10

Футболіст із Любешова покидає Москву і може перейти в луцьку «Волинь»

Московський «Локомотив» не укладатиме нової угоди з українським захисником Тарасом Михаликом.
Про це повідомляє «Експрес» із посиланням на «Чемпионат».
За інформацією порталу, таке рішення було прийнято московським клубом на засіданні його трансферного комітету, де обговорювалося майбутнє гравців команди.
Дійсний трудовий договір 34-річного футболіста з «Локомотивом,» куди він перейшов із київського «Динамо» п’ять років тому, закінчується 30 червня 2018 року.
Михалик провів за московський колектив 103 матчі, забив три м’ячі та відзначився трьома результативними передачами. Разом із клубом він виграв російську Прем’єр-лігу та два кубки країни.
Згідно з даними Sport Arena, футболіст може перейти у луцьку «Волинь», а переговори про його підписання вже розпочалися.
Нагадаємо, що Михалик Тарас Володимирович - уродженець Волині. Народився 28 жовтня 1983 року в райцентрі Любешів Волинської області. Захисник московського «Локомотива» та збірної України. Дворазовий чемпіон України, дворазовий володар Кубка України та Суперкубка України, фіналіст молодіжного чемпіонату Європи 2006 року. Грає на позиції опорного півзахисника або центрального захисникаМайстер спорту України міжнародного класу.
Любов до футболу Тарасові прищепив батько, що грав у чемпіонаті області за любешівську «Прип'ять». У футбол починав грати у вуличних командах. Перші наставники: перший учитель фізкультури Любешівської СШ Олексій Володимирович Новаковський, а згодом — тренери місцевої ДЮСШ Іван Токарчук та Михайло Редько.
Після закінчення ПТУ вступив до Інституту фізичної культури Волинського національного університету, за футбольну команду якого виступав на чемпіонаті області.
Читати також: «Будемо запрошувати інопланетян», – спортивний директор ФК «Волинь»

Читати також: ФК «Волинь» отримала перемогу в грі з лідером чемпіонату
Читати також: У ФК «Волинь» глобальні кадрові зміни − десять новачків (ВІДЕО)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити