image
 |  0 9 Червня 2018 | 07:46

Мер з Америки назвав мера Тернополя одним із найпрогресивніших політиків в Україні

Мер американського міста Парма, що у штаті Огайо, Тім Д女тер назвав міського голову Тернополя - свободівця Сергія Надала одним із найпрогресивніших міських голів України.
Про це 09 червня 2018 року повідомляє сайт «Вголос».
Про це американець заявив під час підписання меморандуму про встановлення побратимських зв'язків між Тернополем та Пармою, інформує прес-служба ВО «Свобода».
Тім Д女тер під час свого виступу висловив бажання посилити міжнародні зв'язки, обмінятися ідеями щодо економічного розвитку міст, процесів планування та поділитися позитивним досвідом.
Громада Парми пишається, що ми матимемо нового побратима. Я зустрічався з багатьма українськими політиками і чиновниками, в тому числі мерами українських міст. Тому можу сказати з упевненістю: міський голова Тернополя ‒ це дійсно прогресивний мер, який впроваджує сучасні методи управління містом, систему прямого народовладдя. Сергій Надал ‒ це один з найбільш прогресивних мерів України, ‒ зазначив очільник американського міста.

Після офіційної зустрічі з мером Парми та підписання важливого документа Сергій Надал разом з ректором Тернопільського національного економічного університету Андрієм Крисоватим зустрілися з українською діяспорою та відвідали українські церкви.
Також українська делегація провела зустріч із представниками місцевого бізнесу, освіти та культури, взяла участь в круглому столі за участі лідерів українсько-американської спільноти.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити