image
 |  0 9 Червня 2018 | 09:03

Сьогодні в Луцьку - «Князівський бенкет», а в Старому місті перекриють авторух

Запрошуємо на «Князівський бенкет» - читайте і не кажіть, що не бачили!
Про це 09 червня 2018 року «ВолиньUA» повідомили в Управлінні туризму та промоції міста.
Не пропустіть!!! Розкажіть рідним, друзям і знайомим! Відкладіть усі свої справи, бо таке буває лише раз на рік! Фестиваль середньовічного духу «Князівський бенкет», - запрошують організатори.

Запрошуємо на "Князівський бенкет"9 червня. Місто Луцьк, Театральний майдан — 15.00 — початок урочистої ходи. Далі учасники та гості пройдуть за маршрутом: вул. Лесі Українки - майдан Братський міст - вул. Братковсього - вул. Кафедральна.
Також буде перекритий рух автомобілів на перехрестях вулиць Плитниці та Замкової, Данила Галицького та Кафедральної, Данила Галицького та Братковського, Драгоманова та Кафедральної.
Замкова площа — 15.30 до 23.00 год.
Машина часу перенесе вас із Луцька ХХІ століття у Лучеськ Великий на Стиру ХV!
Лише один день на рік Замкова площа - без автомобілів. Князь і його двір, лицарі і шляхетні пані, менестрелі і музичні гурти, актори і блазні, екзотичні танці і розваги, вправні ремісники і талановиті художники, вишукані страви і смачні напої, алхіміки і відьми, чорні коти і білі пітони і ще багато-багато цікавого, захопливого та загадкового на Князівському бенкеті!
І найдорожчі, найочікуваніші, найголовніші на цьому святі наші дорослі та маленькі ГОСТІ!
Хто пропустить — буде жалкувати до наступного року! - закликають лучан і гостей міста.

Читати також: 367-у річницю битви під Берестечком відзначатимуть три дні

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити