image
 |  0 11 Червня 2018 | 20:08

Інваспортсмен із Луцька здобув 5 золотих медалей на чемпіонаті України з кульової стрільби

Лучанин Олександр Колодій став кращим спортсменом чемпіонату України з кульової стрільби серед спортсменів із вадами слуху, здобувши 5 золотих медалей.
Змагання тривали з 30 травня по 5 червня у Львові. Спортсмени з Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» загалом здобули 7 золотих медалей, 2 срібла та бронзу.
Тренер спортсменів, заслужений тренер України Олександр Платонов розповів про перемогу лучан, - пишуть "Волинські новини".
«Спортсмени Волинського регіонального центру з фізичної культури і спорту інвалідів «Інваспорт» долучилися до змагань у Львові та показали високі результати. У стрільбі з пістолетів серед жінок майстер спорту України Наталія Димитрашко здобула срібну та бронзову нагороди. Ще два золота і одне срібло поклала в скарбничку волинської команди в стрільбі з гвинтівки майстер спорту України міжнародного класу Світлана Яценко.
Окрім цього, п’ять золотих медалей здобув лучанин заслужений майстер спорту України Олександр Колодій. Він переміг у всіх вправах зі стрільби із спортивних пістолетів та став кращим спортсменом чемпіонату», - розповідає тренер.

Зауважимо, що спортсменів тренує і заслужений тренер України Вікторія Свереда.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити