image
 |  2 11 Червня 2018 | 15:02

У Луцьку виступив супер-пупер DZIDZIO (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Мегапопулярний DZIDZIO побував у Луцьку з концертною програмою «Super-Puper». Приїхав не сам, а в супроводі «солодко-фруктових» танцівниць та зі своєю кумою – Олею Цибульскою, з якою виконав усім вже добре відому пісню «Чекаю. Цьом». Фоторепортаж інформаційного ресурсу "Перший".

Концерт народного улюбленця у Луцьку став можливим завдяки організаторам – «Квартал-концерт».
Читайте такожНа луцькому «Авангарді» виступає мегапопулярний Дзідзьо. ФОТО
Близько трьох тисяч шанувальників DZIDZIO зібралися на луцькому стадіоні «Авангард»: співали та підтанцьовували усі – і дорослі, і діти.
«А я – а я», «Вихідний», «Не матюкайся», «Птахоподібна», «Я їду до мами», «Марсік», «Ха-ха-ха», «Маршрутка», «Павук», «Василина» - саме ці хіти DZIDZIO лунали зі сцени.
DZIDZIO був щедрим на подарунки для глядачів: ті, хто стояв у фан-зоні, додому пішли не з пустими руками – їм дісталися диски, листівки з автографами та футболки від мегапопулярного співака.
Нагадаємо, що мега-тур «Super-Puper» розпочався 26 травня на стадіоні «Арена Львів». Фінальним концертом туру стане шоу у столичному «Палаці Спорту», що відбудеться 20 листопада 2018 року. Саме там на шоу DZIDZIO глядачі зможуть привітати його з ювілеєм, який він святкуватиме у цей день.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити