image
 |  2 11 Червня 2018 | 12:55

У Луцьку затримали злодія, який спеціалізувався на крадіжках із автівок

У ніч на 8 червня в Луцьку невідомий правопорушник обікрав п’ять автомобілів, чим завдав власникам збитків більш як на 25 тис. грн. Правоохоронці встановили особу зловмисника, ним виявився 47-річний мешканець обласного центру.
Як повідомили «ВолиньUA» у Секторі комунікації поліції Волинської області, зловмисник здійснив крадіжки із припаркованих у дворах на вулицях Словацького та Крилова автомобілів «Mercedes-Benz» та «FIAT Scudo», а також із "Volkswagen Crafter", «Audi», «Peugeot Boxer», що знаходилися на автостоянці одного з готелів міста. Потерпілі  звернулися з відповідними заявами до поліції.
Співробітники кримінальної поліції спільно з патрульними поліцейськими встановили причетність 47-річного місцевого жителя до скоєння крадіжок із транспортних засобів. Правоохоронці частково вилучили викрадені зловмисником речі та згодом повернуть їх законним власникам.
За цими фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 1 та ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує, зокрема, покарання позбавленням волі на строк до п'яти років.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити