image
 |  0 12 Червня 2018 | 06:31

На кордоні з Україною затримали трьох іммігрантів з Африки

Польські прикордонники затримали трьох громадян Гвінеї, які пішки пройшли так званий зелений кордон між Польщею та Україною.
Про це 11 червня 2018 року повідомляє сайт «Polskie Radio».
Як повідомила речниця Бескидського відділу Прикордонної служби в Перемишлі майор Ельжбєта Пікор, затримані – це молоді чоловіки віком від 25 до 27 років. Їхньою метою була Франція. Прикордонники зупинили їх поблизу села Будомир (Любачівський повіт).
Іноземці пояснили, що від початку року вони перебували в Україні як студенти економічних напрямків. Спільно запланували нелегально перетнути кордон, тому що в них не було французької візи, а вони планували добратися до знайомих у Франції, – розповіла майор Ельжбєта Пікор. Тривають заходи з метою повернення їх в Україну.

Речниця додала, що від початку цього року на підкарпатському відрізку так званого зеленого кордону з Україною польські служби затримали понад 60 іноземців, які намагалися проникнути на територію Європейського Союзу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити