image
 |  0 12 Червня 2018 | 05:18

Представниця Президента на Волині перебрала на себе функції одноосібно розподіляти кошти на допомогу хворим

Голова Іваничівської районної державної адміністрації Лілія Кревська своїм розпорядженням перебрала на себе право розпоряджатися коштами, які спрямовані на матеріальні допомоги хворим мешканцям району.
Про це інформує власкор «ВолиньUA».
З проханням про виділення коштів на лікування звертаються переважно онкохворі мешканці Іваничівщини. Відповідно до помісячного плану асигнувань Іваничівської районної ради, на видатки з надання матеріальної допомоги жителям району, відповідно до їхніх заяв у зв’язку з хворобою або важким матеріальним становищем, передбачені кошти в сумі 38 500 гривень.
Відповідне рішення прийняте депутатським корпусом Іваничівської районної ради, а виділення відповідних коштів здійснювалося через депутатські фонди. Однак після того, як Іваничівська районна рада висловила недовіру голові РДА, Лілія Кревська фактично позбавила депутатський корпус можливості розпоряджатися цими коштами.
На жаль, в Іваничівській РДА вже не вперше діють «неписані» правила, або ж їх тут встановлюють самі для себе. Голова РДА Лілія Кревська, яка й досі обіймає цю посаду, схоже, керується принципом: «Хочу дам – хочу не дам!». І їй, мабуть, глибоко «плювати», що людина звертається за такою допомогою до свого депутата, якого обирала, коли залишилася без копійки через дороговартісне лікування, та сподівається на хоч якусь фінансову підтримку.
Чи має моральне право така деструктивна особа й надалі обіймати посаду представника Президента в районі? Чи вона думає, що жителі Іваничівщини – це «сіра маса», яка буде мовчати і терпіти? Хоча, кому болить чужа біда…
Читати також: «Губернатор» Волині розгляне кандидатури на посаду голови Іваничівської РДА від громади (ДОКУМЕНТ)

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити