image
 |  4 12 Червня 2018 | 11:26

У луцькому РАЦСі хочуть добудувати п'ятий поверх

Директорка луцького ЦНАПу Лариса Карп'як розповіла, що у РАЦСі хочуть добудувати для департаменту п'ятий поверх. До того ж, там планують розмістити офіси для виконавчих органів.
Про це посадовиця розповіла у вівторок, 12 червня, під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів, - пише Волинь24, з посиланням на Волинську правду.
«Ми добудуємо в РАЦСі ще один поверх. Якщо спеціалісти після перевірки фундаменту дозволять, то ми добудуємо 5 поверх», – сказала Лариса Карп’як.

Також вона додала, що в теперішньому РАЦСі розмістять бек-офіси виконавчих органів.
«Ми реконструюємо всю площу. Для працівників РАЦСу ми виділимо 400 квадратних метрів приміщення», – запевнила директорка ЦНАПу.

Крім того, як зазначає інформаційне агентство ВолиньPost, Лариса Карп'як попросила "перекинути" кошти від купівлі швейцарських тролейбусів на реконструкцію приміщення РАЦСу.
Йдеться про «перекидку» суми в 1,497 млн грн. Директор департаменту ЦНАП розповіла, що є одеська фірма, яка готова взятися до розробки проекту реконструкції РАЦСу. Наразі є договір на 1,5 млн грн, роботи планують виконати за 4 місяці. Тож аби заплатити аванс і роботу можна було розпочати, треба заплатити аванс - 30% від суми.
Директор департаменту фінансів та бюджету Лілія Єлова зазначила, що розпорядником коштів наразі є виконком. Тож саме він має купити тролейбуси, а вже тоді передати їх на баланс ЛПЕ. Тому «перекидка» у межах одного розпорядника коштів можливе.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити