image
 |  0 12 Червня 2018 | 17:41

У Сеймі почалася зустріч Парламентської асамблеї Польщі та України

Серед тем для обговорення: енергетична безпека в регіоні, освіта, військова співпраця.
Про це 12 червня 2018 року повідомляє сайт «Polskie Radio».
У вівторок почалося дводенне засідання Парламентської асамблеї Польщі та України. Польську делегацію очолює віце-спікер Сейму Ришард Терлєцький, який розповів журналістам про теми розмов з українськими колегами.
Зустріч служить для підтримки парламентських контактів, що для нас має велике значення. Наші гості поїдуть у Свіноустя подивитися перевантажувальний порт та можливості, які з цим пов’язані. Будемо говорити про Nord Stream 2 та освітні питання, – повідомив представник партії Право і справедливість.

Дискусію політиків у рамках Парламентської асамблеї з української сторони очолює заступниця голови Верховної Ради Оксана Сироїд.
У дискусії з польської сторони беруть також участь уповноважений уряду з питань стратегічної енергетичної інфраструктури Пйотр Наїмський, заступник міністра закордонних справ Бартош Ціхоцький і заступниця міністра освіти Мажена Махалек.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити