image
 |  0 12 Червня 2018 | 09:22

УПЦ КП закликає не вдаватися до насильства під час «Маршу рівності»

Українська православна церква Київського патріархату не підтримує проведення "Маршу рівності", проте закликала не застосовувати насильство до його прихильників.


Про це йдеться у заяві прес-центру Київської Патріархії.
“У зв’язку з оголошеними на 12 червня (17 червня — ред.) цього року в Києві публічними акціями прихильників пропагування нормальності одностатевих відносин, а також акцій протесту проти цього, закликаємо всіх до незастосування насильства. Ми категорично відкидаємо заклики до насильства і навіть кровопролиття, як не згідні з духом Євангелія”, - ідеться в повідомленні.

В УПЦ КП нагадали, що традиційні церкви й релігійні організації України висловлюють “негативне ставлення до явища гомосексуалізму, до спроб легалізувати в Україні так звані одностатеві шлюби, а також у різний спосіб, в тому числі через вуличні акції, пропагувати одностатеві відносини”, проте закликали вірян, висловлюючи свій протест, пам’ятати настанови Писання: “Нiкому не вiдплачуйте злом за зло, але дбайте про добро перед усiма людьми... Hе бувай переможений злом, а перемагай зло добром”.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити