image
 |  0 13 Червня 2018 | 04:20

Рецидивіста з Липин, який до смерті побив сусіда, взяли під варту

30-річного мешканця села Липини Луцького району, котрого підозрюють у заподіянні його односельцю тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть потерпілого, взяли під варту.
Це відбулося за наполегливої позиції прокурорів Луцької місцевої прокуратури, які здійснюють процесуальне керівництво досудовим розслідуванням у відповідному кримінальному провадженні, - інформують у  прес-службі Прокуратури Волинської області.
«ВолиньUA» нагадує, що вночі 11 червня 2018 року неодноразово судимий уже за умисне тяжке тілесне ушкодження та наркозлочини нетверезий нероба під час сварки з сусідом-співпляшником умисно завдав йому численних ударів дерев’яною дошкою, металевою трубою, руками та ногами, спричинивши тяжкі тілесні ушкодження, від яких потерпілий на ранок помер.
«Зловмисника ж було затримано. Нині йому повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України, та обрано щодо нього запобіжний захід у виді тримання під вартою на 60 днів», - йдеться в повідомленні прокуратури області.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити