image
 |  0 13 Червня 2018 | 20:01

До волинських кінологів завітали учні пришкільного табору «Сонечко»

За ініціативи сектору ювенальної превенції сьогодні в кінологічному центрі головного управління Нацполіції в області на гостинах побували учні 1-А та 3-А класів пришкільного табору «Сонечко» загальноосвітньої школи № 10  Луцька. 
Про це «ВолиньUA» стало відомо з прес-служби Головного управління національної поліції у Волинській області.


Молодший інспектор-кінолог кінологічного центру Микола Головій із підопічною німецькою вівчаркою «Джолі» продемонстрували учням вміння собаки проходити смугу перешкод, шукати по запаху взуття, захищати свого господаря від нападника, а також виконувати команди «сидіти», «лежати», «дати лапу».



Школярі із захопленням спостерігали за вівчаркою, яка вправно виконувала команди кінолога. Після демонстрації навиків службової вівчарки дітлахи охоче фотографувалися із «Джолі».

До слова,  вівчарка «Джолі» спеціалізується на виявленні зброї та вибухових речовин. Загалом у кінологічному центрі волинської поліції на утриманні перебуває 21 собака. Вони спеціалізуються, зокрема, на пошуку зброї та вибухівки, наркотиків та слідової інформації.
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити