image
 |  0 13 Червня 2018 | 08:30

КП «Ласка» бездіє: у Луцьку безпритульний собака кидається на людей

Уже місяць як КП Ласка бездіє та не може вирішити проблему з безпритульним собакою, який кидається на людей.
Про це на сторінці у соціальній мережі Facebook пише лучанин Артем Орлов.

«Вже як місяць КП Ласка бездіє і неможе зловити "рейдерського" собаку, який окупував частину приватної території на вул. Марка Вовчка і живе там. Кидається на людей, розносить сміття по вулиці з контейнерів, перелазить до інших породистих собак і т.д. Зловити самотужки не можливо + небезпечно + на це є комунальне підприємство. А сьогодні зранку після чергової шкоди заподіяною цією собакою неможливо поспілкуватись з ласкою , яка вчора немогла вкотре приїхати за місяць (один раз типу були і незлрвили - це вже смішно), Департамент Муніципальної Варти Луцької міської ради не відповідає на дзвінки бо гори сміття по вулиці, гаряча лінія ЛМР мовчить.
Тепер питання доIhor Polishchuk (Ігор Поліщук)Григорій НедопадГригорій Пустовіт Хто має прибирати вкотре територію, кого ми маємо штрафувати і що робити з безпритульним собакою? На що йдуть податки, ресурси, якщо усю роботу повинні робити ми за вас, а з нас тільки податки і штрафи??
І п.с. Вже як 9 місяць йде, а опору укртелеком аварійну забрати не може, а вона скоро впаде на приватний паркан.

Опис фото: звечора склали сміття будівельне, щоб зранку приїхало авто і вивезло на сміттєзвалище. Авто приїхало а сміття вже по вулиці - а це збитки. (сміття було упакуване по мішках + накрите захисною плівкою і лежало ніч). В результаті за виклик кошти сплачені а сміття знову кому збирати???», - йдеться у дописі.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити