image
 |  0 13 Червня 2018 | 06:45

На Світязі замість реабілітаційного дитячого центру побудували будинок для депутата (ВІДЕО)

Депутат під виглядом реабілітаційного центру для дітей збудував на Світязі будинок для власного відпочинку.
Про це 13 червня 2018 року повідомляє сайт «НАШІ ГРОШІ».
[embed]https://www.youtube.com/watch?v=yRsftFpXwNU[/embed]
На території колишнього оздоровчого дитячого табору «Салют» у селі Світязь Волинської області під виглядом реабілітаційного корпусу для дітей луцький депутат Валерій Бондарук та бізнесмен Микола Субтельний побудували будинок на 414 кв м, який використовують у приватних цілях.
На території дитячого табору на Світязі – особняк Валерія БондарукаПро це йдеться на сайті «Волинь24» з посланням на розслідування програми «Спецтема» на 12 каналі.
У 2003 році майно табору, яке раніше належало Нововолинській бавовняній фабриці, перейшло у приватну власність ЗАТ «Салют» бізнесмена Олега Нежура та Вероніки Нежур. Землю під табором, яка складає 5 га,  ЗАТ «Салют» орендував у місцевої влади на 49 років. До цього часу цільове призначення ділянки лишається незмінним: розміщення дитячого оздоровчого табору.
Як з’ясували журналісти, на 23 сотках землі колишнього табору, які знаходяться на березі Світязя, збудували будинки луцький депутат, який є головою волинського осередку «Батьківщина», Валерій Бондарук, а також співвласник торгово-розважального центру «Гранд Волинь» Микола Субтельний, який є бізнес-партнером вже згадуваного Олега Нежура.
На території дитячого табору на Світязі – особняк Валерія БондарукаЗгідно з декларацією про доходи Валерія Бондарука, він спільно з Миколою Субтельним володіє трьома спорудами: банею, будинком рятівника і дитячим реабілітаційним центром площею 414 кв м в селі Світязь.
Це реабілітаційний центр для дітей. Кого я туда поселяв? Воно в приватній власності. Я поселяю туда дітей. Яких дітей? Я і з атошниками, зі всіма. Я цього афішировать не буду, – прокоментував своє майно Валерій Бондарук під час чергової сесії міськради.

На території дитячого табору на Світязі – особняк Валерія БондарукаВодночас, як розповів журналістам Світязьський сільський голова Микола Цвид, відпочиваючих в нібито реабілітаційному корпусі для дітей, який належить Бондаруку та Субтельному, немає.
Вони, на скільки я орієнтуюсь, тримають ті приміщення суто задля себе, – зауважив Цвид.
Коли журналісти приїхали до табору «Світязь», то теж переконались, що у так званому реабілітаційному центрі для дітей відпочивав лише депутат зі своєю сім’єю.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити