image
 |  0 13 Червня 2018 | 10:35

«Теремно хліб» визнали монополістом на ринку реалізації хліба та хлібобулочних виробів

ПАТ «Теремно хліб» визнали монополістом на ринку оптової реалізації хліба та хлібобулочних виробів у місті Луцьк та окремих районах Волинської області.
Про це «ВолиньUA» повідомили у прес-службі відділення АМКУ у Волинській області.
ПАТ «Теремно хліб» звернулось до господарського суду Волинської області з позовом про визнання протиправним та скасування розпорядження адміністративної колегії Волинського обласного територіального відділення Антимонопольного комітету України «Про визнання суб’єкта господарювання таким, що займає монопольне (домінуюче) становище на ринку». Суд першої інстанцій повністю задовольнив позов.
Постановою Рівненського апеляційного господарського суду, рішення місцевого господарського суду було переглянуто та скасовано, таким чином у задоволені позову відмовлено.
Вищий господарський суд України 22.05.2018 року залишив постанову Рівненського апеляційного господарського суду в силі.
Вищий господарський суд України підтвердив правильність застосування відділенням приписів методики у визначенні монопольного (домінуючого) становища позивача на ринку оптової реалізації хліба та хлібобулочних виробів в межах м.Луцьк, Луцького, Рожищенського, Ківецівського, Любешівського, Маневицького, Локачинського та Горохівського районів за результатами діяльності у 2016 році.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити