image
 |  0 13 Червня 2018 | 12:00

Премія командира 14-ї бригади - 621 гривня, голови «Нафтогазу» - 8 мільйонів доларів, - волинський науковець

Командир 14-ї бригади полковник Жакун отримав премію у розмірі 621 гривень, а премія голови «Нафтогазу» Коболєва становить 8 мільйонів доларів.
Про це на сторінці у Фейсбук написав відомий волинський краєзнавець, кандидат історичних наук, директор бібліотеки СНУ імені Лесі Українки Володимир Собчук.
Науковець відзначив рівень кричущої несправедливості, який існує в державі, і якому потурає нинішня влада.
"Командир 14 бригади полковник Жакун отримав премію у розмірі 621 грн. Премія голови "Нафтогазу" Коболєва становить 8 млн доларів. Різниця, м'яко кажучи, космічна. Ось так влада оцінює внесок командира бригади, яка тримала лінію оборони у війні та чиновника, діяльність якого є надто сумнівною. І це лише один із численних фактів кричущої несправедливості, які творяться у постмайданній Україні. Мій висновок: або очільники держави остаточно збожеволіли від надміру багатства, або вони спеціально розхитують ситуацію напередодні виборів, розуміючи, що вони їх програють", - констатує Володимир Собчук.

Зазначимо, що Олександр Жакун командував бригадою після іловайської трагедії.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити