image
 |  2 13 Червня 2018 | 16:23

Про актуальне: як успішно пройти співбесіду?

Для 78% опитаних українців пошук роботи пов'язаний з проблемами і труднощами. Лише кожен п'ятий працевлаштувався без проблем.
Щоб отримати омріяну роботу, перш за все потрібно успішно пройти співбесіду. Що не варто робити, якщо не хочете провалити її, пише Work.ua.
Перенесіть зустріч три рази
Не варто постійно переносити співбесіду. Крім того, вашу репутацію може зіпсувати запізнення без попередження. Якщо ви дійсно хочете отримати роботу, ще перед початком співбесіди зарекомендуйте себе як відповідального та пунктуального працівника.
Відкиньте пристойності
На співбесіді потрібно дотримуватися правил хорошого тону. Бути ввічливим з рекрутером чи потенційним роботодавцем. Це допоможе у подальшому побудувати гарні стосунки з колегами та керівництвом.
Одразу запитайте про зарплату
Питання про розмір заробітної плати — одне з найголовніших при пошуку роботи. Однак не варто його задавати у першу хвилину співбесіди. Спочатку потрібно розповісти про свій досвід і навички. Зазвичай роботодавець у кінці співбесіди запитує про ваші зарплатні очікування чи пропонує свої.
Не будьте відвертими
На співбесіді ведіть себе природно. Не потрібно бути тим, ким не є. Спробуйте перетворити на переваги власні недоліки та слабкості. Розкажіть про них рекрутеру. Адже ідеальних людей не має. Вашу відкритість обов'язково оцінить потенційний роботодавець.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити