image
 |  0 13 Червня 2018 | 07:01

У Турійську поліція викрила крадія акумуляторних батарей

У селищі Турійськ зловмисник викрав із гаража місцевого жителя акумуляторні батареї, чим завдав власнику матеріальної шкоди на суму 20 тисяч гривень.
Про це 13 червня 2018 року «ВолиньUA» повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.
Правоохоронці встановили причетність до скоєння цього злочину 24-річного мешканця району. За фактом крадіжки поліція відкрила кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України.
Шляхом вільного доступу зловмисник викрав дев’ять акумуляторних батарей із гаража 48-річного жителя селища. В ході оперативно-розшукових заходів співробітники кримінальної поліції встановили особу крадія. Ним виявився 24-річний мешканець села Туличів Турійського району.
За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185  (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає штрафом від 850 грн. до 1,7 тис. грн.. або громадські роботи на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або позбавлення волі на строк до трьох років.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити