image
 |  0 13 Червня 2018 | 08:46

У Володимирі-Волинському поліцейські вилучили пістолет та вибухонебезпечні матеріали

Учора під час санкціонованого обшуку в помешканні 46-річного жителя Володимира-Волинського поліцейські виявили та вилучили зброю й боєприпаси, зокрема, пістолет  «Walter P38» із патронами, два корпуси від навчальних гранат «Ф-1», дев’ять холостих пістолетних патронів  та два запали від ручних бойових гранат.
Про це 13 червня 2018 року «ВолиньUA» повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.
За фактом незаконного поводження зі зброєю слідчі відкрили кримінальне провадження.
У рамках розслідування одного із кримінальних проваджень співробітники Володимир-Волинського відділу поліції провели санкціонований обшук у помешканні 46-річного місцевого мешканця. Поліцейські виявили та вилучили пістолет  «Walter P38» із патронами, два корпуси від навчальних гранат «Ф-1», дев’ять холостих пістолетних патронів калібру 9 мм., два запали від ручних бойових гранат, – зазначив начальник ГУНП в області Петро Шпига.

На місце події виїжджали співробітники вибухотехнічного відділу ГУНП у Волинській області. Спеціалісти провели детальний огляд, фіксацію й вилучення вибухонебезпечних матеріалів та належним чином  транспортували їх на  зберігання.
Решту виявленого вилучили та відправлять на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України для проведення дослідження.
Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст.263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами)  Кримінального кодексу України. Триває досудове рослідування під час якого будуть з’ясовані усі обставини кримінального правопорушення.
Нагадаємо, цього тижня поліцейські в селі Низкиничі Іваничівського району  вилучили корпуси різноманітних гранат, запали до них і набої. Боєприпаси знаходилися в мішку на дні місцевої водойми.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити