image
 |  2 14 Червня 2018 | 18:23

Так, полковнику!

Ти був тим, хто народився і жив у час тяжкий, і в той жн момент, славетний і вирішальний для України.Ти був шляхетного роду. І з юності своєї, Ти став на боротьбу за права свого народу. Тебе гукала боротьба. Кров предків здіймала твій дух.

Ти був кмітливим, розумним, винахідливим. Тебе не зупиняло ніщо. Словом і Чином Ти боровся за українську державу за свою українську націю. Ні польська поліція, ні фронт чи полон не зупинило Твій Дух, не зламало Тебе. Ти здобув славу на фронтах і перед масами.

Ти, мій Полковнику, створив одну з найідеальніших структур того і мабуть цього часу. Структуру, яка наповнилась сотнями нових відомих нам і всьому світу Героїв і багатьох невідомих Героїв «що їх кості порозкидані або тайком поховані». Структуру, що діяла по законам честі, вірності, справедливості, відвазі. Ворог тремтів і ненавидів їх через своє безсилля.

Створена Тобою організація творила Чин гідний великих чинів цього світу. І головне твоя організація, як і твій чин Безсмертні.

Ворог пішов на останній крок. На підлий крок. І не дивлячись на те, що Ти був далеко від Батьківщини. Що програвши битву Ти повернися, щоб перемогти у війні. Та він не убив Тебе. Він прославив Тебе. Він викликав велику помсту у народу за загибель Свого Лицаря.Ти залишився живий у серці своєї землі, своєї нації. Приклад для унаслідування. Смолоскип і Провідник.

Про тебе написано тисячі гарних слів. Дозволь мені привітати Тебе.З річницею Тебе Україно, з річницею Тебе вірний Полковнику свого народу.Так Полковнику ! Ми виконаємо наказ ! Здобудемо українську державу, здобудемо свободу, не дозволимо нікому плямити слави ні честі нашої нації!Сьогодні 127 років Сину української землі Євгену Коновальцю.

Ryan Reynold
керівник ВГО "Сокіл" Волині

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити