image
 |  0 14 Червня 2018 | 05:32

Матір «радикала» Ляшка «розбагатіла» на нову елітну квартиру в Києві (відео)

Мати лідера «Радикальної партії» Олега Ляшка Любов Ляшко 6 листопада 2017 року оформила свідоцтва про право власності на квартиру площею 77 квадратних метрів та 14-метрове машиномісце на столичному Печерську.
Про це з посиланням на проект «Декларації» повідомляє Bihus.info.
Нерухомість знаходиться у новобудові по вулиці Євгена Коновальця, 36-Е. На даний час ціни за квадратний метр у цьому будинку стартують від 31 тисячі гривень, тобто приблизна вартість квартири Любов Ляшко складає 2,4 млн гривень. Щоправда, згідно інформації із Реєстру речових прав на нерухоме майно, у цю квартиру та машиномісце мати нардепа інвестувала ще на етапі будівництва, тому вони могли обійтися їй дещо дешевше.

До виходу на пенсію Любов Ляшко жила у селі Варва на Чернігівщині, де працювала оператором котельні на газопереробному заводі. Мати головного радикала країни ніколи не володіла жодним бізнесом і її дохід складає 1600 гривень пенсії на місяць.


Раніше програма “Наші гроші з Денисом Бігусом” вже дослідувала статки Олега Ляшка, записані на численних родичів. Зокрема, у сюжеті Надії Бурдєй йшлося, що у 2008 році Любов Ляшко безкоштовно отримала від Вишгородської райдержадміністрації 2 гектари землі. Потім вони були розбиті на дрібніші ділянки і частина з них продана під забудову.


[embed]https://www.youtube.com/watch?v=QSJhg6OmQwM[/embed]

Зараз у Любові Павлівни залишилося 0,84 гектарів. Також вона придбала 72 сотки землі у селі Пухівка поблизу Києва. Сукупна вартість усіх наділів Любові Ляшко оцінюється у близько 3 мільйони гривень.


Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити