image
 |  0 14 Червня 2018 | 14:55

Поліцейські виявили у ковельчанина паперовий згорток із наркотичною речовиною

Співробітники патрульної поліції виявили у 35-річного мешканця Ковеля паперовий згорток із речовиною рослинного походження зеленого кольору, зовні схожою на марихуану. 
Про це «ВолиньUA» повідомив сектор комунікації поліції Волинської області.
У вівторок  по вулиці 40 р. Перемоги у Ковелі  35-річний місцевий мешканець побачивши працівників поліції, які несли службу,  розірвав паперовий згорток із подрібненою речовиною та намагався його викинути. На місце події викликали слідчо-оперативну групу Ковельського відділу поліції.

Попередньо встановили, що у паперовому  згортку знаходилась подрібнена висушена речовина рослинного походження, зеленого кольору, за зовнішніми ознаками схожа на марихуану, вагою приблизно 1 г.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маневицький суд на Волині дав 9 років тюрми нелюду, який до смерті побив земляка.
Усе виявлене вилучили та направлять на дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.
Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, до трьох років позбавлення волі. Триває досудове слідство.
Минулого тижня оперативники Ковельського відділу поліції спільно із дільничним під час проведення санкціонованого обшуку в помешканні 24-річного ковельчанина виявили та вилучили 14 пакетів із порошкоподібною речовиною вагою 10 грамів зовні схожою на амфетамін.
Усе вилучене направили для проведення дослідження до Волинського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити