image
 |  2 14 Червня 2018 | 11:01

У Мін'юсті «відхрещуються» від легалізації одностатевих шлюбів

Міністерство юстиції України заперечує, що розробляло і подавало на розгляд проекти нормативних актів щодо легалізації цивільного партнерства для одностатевих пар.
Про це повідомляє офіційний сайт Мін'юсту.
"Міністерство юстиції України  офіційно повідомляє, що вчора, 12 червня, Директор Директорату з прав людини, доступу до правосуддя та правової обізнаності Владислав Власюк під час круглого столу на тему «Оновлення плану заходів з реалізації Національної стратегії у сфері прав людини на період до 2020 року» в офісі Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини у відповідь на питання щодо легалізації одностатевих шлюбів повідомив наступне: «У зв’язку з великою кількістю звернень, питання потребує подальшого вивчення та опрацювання і наразі не може бути виконано», - йдеться у повідомленні.

Через суспільний резонанс, який виник після цього "круглого столу", Міністерство юстиції України офіційно заявляє:
"Інформація, яка поширюється у ЗМІ щодо подання Міністерством юстиції законопроекту на розгляд Кабінету Міністрів України про легалізацію цивільного партнерства для одностатевих пар, не відповідає дійсності", - йдеться в заяві Мін'юсту.

Читати також: В Україні таки хочуть легалізувати одностатеві пари

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити