image
 |  2 14 Червня 2018 | 19:12

Від вибуху автомобіля в Києві постраждали четверо дітей

У Святошинському районі Києва вибухнув автомобіль, у результаті чого постраждали четверо дітей, двоє з яких - у важкому стані.




Про це повідомив перший заступник голови Національної поліції В’ячеслав Аброськін, - передає прес-служба.
Зазначається, що діти госпіталізовані.
У поліції додають, інформація про інцидент надійшла о 16.42.
"За даними правоохоронців, епіцентром вибуху став старий автомобіль, який вже тривалий час був припаркований неподалік від одного з будинків на вулиці Чорнобильській.


 
фото з сайту Нацполіції



"Попередньо з’ясовано, що четверо дітей віком від 5 до 11 років вирішили погратися в автомобілі, для чого залізли в салон авто. Там вони знайшли предмет, який вибухнув", - йдеться у повідомленні.

За словами Аброськіна, зараз на місці події працюють слідчо-оперативна група поліції на чолі з керівництвом столичного главку і вибухотехніки, а також кілька бригад медиків.
"Усі четверо дітей госпіталізовані до лікарні "Охматдит", двоє з них – у важкому стані. Ми з’ясовуємо, що саме вибухнуло, поки про щось говорити зарано", – сказав він.

Аброськін додав, що поліцейські проводять необхідний комплекс заходів, щоб встановити  всі обставини події, а також причетних до неї осіб.



Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити