image
 |  0 14 Червня 2018 | 06:04

Війна за 13.06.2018: 33 обстріли, четверо захисників поранені

Упродовж минулої доби, 13 червня 2018 року, російсько-окупаційні війська 33 рази порушували режим припинення вогню, з яких 11 разів застосовували 122-мм артилерію, 120 та 82-мм міномети. Підрозділи Об’єднаних сил вели активну оборону та давали адекватну відповідь противнику.
Про це інформують у прес-центрі Операції об'єднаних сил станом на 7:00 14 червня.

На Луганщині, в районі населених пунктів Новотошківське, Новоолександрівка та Новозванівка, противник безрезультатно намагався витіснити наші підрозділи з вигідних оборонних позицій.
На Горлівському напрямку інтенсивні бойові дії тривали переважно із застосуванням стрілецької зброї в районі населених пунктів Гладосове та Зайцеве.
На Донецькому, в районі міста Авдіївка, ворог вдався до ведення вогню з мінометів. На Маріупольському напрямку активні бойові дії тривали в районі населених пунктів Талаківка та Водяне.
"Під час бойових дій чотири наших захисника отримали поранення. Поранених оперативно доставлено до шпиталю, їхньому життю нічого не загрожує", - йдеться у зведенні.

Також, за даними розвідки, знищено одного та поранено п'ятьох окупантів російсько-окупаційних військ.
"Упродовж ночі поточної доби, 14 червня, противник один раз застосував важке озброєння по наших позиціях з району населеного пункту Докучаєвськ", - додають у прес-центрі ООС.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити