image
 |  0 14 Червня 2018 | 20:43

Волинські діти-сироти отримали подарунки на випускний (ВІДЕО)

Одинадцятикласниця Катя почала готуватись до випускного вечора ще декілька місяців тому. Переглядала різні фасони суконь і шукала взуття. 
Здійснити мрію і придбати одяг випускниці допоміг дитячий обласний фонд, який опікується дітьми-сиротами. За декілька місяців до дійства дівчина написала лист, у якому розповіла, яку саме сукню хоче вдягнути на випускний вечір. Замовлення вона отримала за два тижні до шкільного балу. Каже - усе, як вона просила.
Про це йдеться в сюжеті "12 каналу".
Окрім Катерини, ще п'ятдесят дітей-сиріт з різних районів Волині отримали безкоштовні костюми. Олексій - серед таких. Каже, що випускний вечір для нього - це особливий момент у житті, тому вбрання для нього важливе. Такі благодійній акції для випускників-сиріт дитячий обласний фонд проводить вже двадцять дев'ять років поспіль.
Перед врученням подарунків з дітьми поспілкувались керівники двох коледжів Луцька. Вониі дали поради, як обрати майбутній фах. Після цього випускники разом зі своїми опікунами подивились концерт, а тоді поїхали на святковий обід.
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити