image
 |  4 15 Червня 2018 | 15:40

Ціни: назвали продукти, які подорожчали найбільше

У травні найбільше, на 3,2 грн подорожчала капуста. Продуктом, що найбільше подешевшав, стали яйця. Ціна впала на 2,5 грн.
"Минулого місяця найбільше подорожчала капуста. Одну гривню за кілограм у ціні додала варена ковбаса. Морква подорожчала на 80 копійок, пшоно, морожена риба і яблука — на 60. Додала в ціні 30 копійок на кілограмі сметана, 20 копійок – манні крупи, 10 копійок – хліб пшеничний з борошна вищого і першого ґатунків, хліб житній, макарони, борошно пшеничне, крупи ячні і молоко", - написав у Facebook директор асоціації постачальників торговельних мереж Олексій Дорошенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нерухомість: вперше за 4 роки стабілізувались ціни.

У травні найбільше подешевшали яйця, сало, філе курки, гречка, м'які сири.
"Яйця стали дешевшими на 2,5 гривень за десяток. Вартість сала зменшилася на 1,7 гривень за кілограм, філе курки – на 1,6 гривень, гречки – на 1,4 гривні, м'якого сиру – на 1,2 гривні. На 60 копійок за кілограм подешевшала свинина, на 40 копійок — куряча тушка, 30 копійок — цибуля і цукор. На 20 копійок дешевше продавали рис, яловичину, соняшникову олію. Батон, вершкове масло і буряк подешевшали на 10 копійок", - зазначив експерт.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити