image
 |  2 15 Червня 2018 | 20:05

Депутат вимагає пояснень щодо черг і плати за обстеження в обласній лікарні

Депутат обласної ради та Президент футбольного клубу "BRW-BIK" Валентин Кошельник вимагає пояснень щодо черг та плати за обстеження на МРТ в обласній лікарні відповідне звернення він озвучив під час сесії обласної ради.
Про це «ВолиньUA» стало відомо з сайту Волинської обласної ради.
"Під час проведення тренувань травмувався гравець клубу Борщевський Максим з м. Володимира-Волинського. В лікарняняному закладі, куди ми звернулися, дали  рекомендації пройти обстеження в ВОКЛ на апараті МРТ. Ми стикнулись з проблемою існування черги розписаної на місяць вперед. Обурило  навіть не це, а оплата за проходження обстеження, адже медицина в нас безкоштовна.
Я як Президент футбольного клубу запропонував внести кошти в безготівковий спосіб, на що мені було відмовлено і сказано, що це можливо лише готівкою", - пише в запиті депутат.

Запит підтримали більшість депутатів. Він спрямований голові Волинської обласної ради   для розгляду і вирішення по суті.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити