image
 |  0 15 Червня 2018 | 07:55

На Камінь-Каширщині затримали браконьєра з трьома сітками

На Волині затримано порушника, який завдав збитків на суму понад 5 тисяч гривень.
Про це 15 червня 2018 року «ВолиньUA» повідомили у Волинському рибоохоронному патрулі.
12 червня під час проведення рибоохоронного рейду Волинським рибоохоронним патрулем зафіксовано факт незаконного вилову риби. Порушник здійснював лов водних біоресурсів за допомогою трьох сіток. На момент затримання у чоловіка було виявлено рибу в такій кількості: лин – 8 екз., лящ – 3 екз., плітка – 12 екз., плоскирка – 8 екз., загальною вагою 5,5 кг. Громадянин своїми діями завдав збитків рибному господарству на суму 5511 грн.
Порушення вдалось зафіксувати на р. Турія, поблизу с. Бузаки Камінь-Каширського району Волинської області.
За фактом порушення на чоловіка складено протокол за ч.4 ст.85 КУпАП. Матеріали по справі направлено до суду для притягнення винного до відповідальності та відшкодування завданих ним збитків, - заявили в Управлінні Держрибагентства у Волинській області.

Нагадуємо, що в управлінні функціонує телефонна «гаряча лінія»: (0332) 24-35-77 або 067-360-78-40. Якщо ви стали свідком факту браконьєрства - просимо повідомити про це Волинський рибоохоронний патруль за вказаними номерами телефону.
Довідкова інформація: у зв’язку з нерестом до кінця червня заборонений будь-який вилов риби в придаткових системах річок. В цей період дозволено рибалити однією поплавковою або донною вудкою з одним гачком та спінінгом з берега за межами нерестовищ. Добова норма вилову риби повинна становити не більше трьох кілограмів на одну особу.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити