image
 |  0 15 Червня 2018 | 12:45

Табір «Сонячний» Волинського Центру туризму розпочав літній оздоровчий сезон

Вчора, 14 червня 2018 року відбулось урочисте відкриття першої оздоровчої зміни у таборі «Сонячний» обласного Центру туризму, спорту та екскурсій.
Про це «ВолиньUA» повідомила прес-служба Волинського центру туризму.



На цю зміну, яка розпочала свою роботу з 12 червня і триватиме до 2 липня, заїхало 203 дитини з Луцького району та міста Луцька.


З початком роботи табору дітей привітав директор Центру туризму Леонід Толстіхін:
- Наш табір має свою особливість - він спортивно-туристський, – говорить Леонід Миколайович. – Кожен з вас матиме чудову можливість не лише добре відпочити, але й загартуватись та випробувати себе на  туристський «смузі перешкод»,  навчитись плавати на байдарках, орієнтуватись на місцевості за допомогою карти, набути нових навичок під час цікавих походів, адже табір має спеціальні спортивні туристські полігони з «скеледромом», мотузковим містечком,  власне озеро для активного відпочинку на воді. Тому ваш час буде максимально заповнений різними спортивно-оздоровчими, розважально-ігровими та пізнавальними заходами.

Саме завдяки цікавій насиченій програмі цей табір подобається дітям, багато з яких щороку сюди приїжджають.




Організація якісного, повноцінного оздоровлення та активного відпочинку, пізнавального дозвілля, пропаганда здорового способу життя, створення умов для розвитку творчих здібностей  - основні  завдання, які ставить перед собою обласний Центр туризму, спорту та екскурсій під час проведення літньої оздоровчої кампанії.
За останні роки табір суттєво оновив свою матеріально-технічну базу, зроблено ремонти в усіх корпусах, в окремих з них встановлені внутрішні санвузли, закуплено спортивний та ігровий інвентар, щоб дітям було цікаво. Також цього року було добудовано два спальні приміщення, що дозволило збільшити кількість місць ще на 40 дітей в зміну та відповідно 160 за сезон.
Цього року табір буде проводити 4 зміни: дві – по 21 дню і дві – по 14 днів,  і всі вони вже майже наповнені.
У таборі діти набувають нових вмінь та навичок на майстер-класах з орієнтування на місцевості, пішохідного, водного та велосипедного туризму, які проводитимуть інструктори Центру туризму.  Кожного дня діти мають можливість відпочивати на озері, кататись на човні, катамарані чи байдарці. Програма табору насичена різноманітними культурно-масовими та спортивно-туристськими заходами - змагання, веселі естафети, розважальні свята, шоу-програми, інтелектуальні та спортивні ігри,  конкурси, фестивалі, дискотеки, заняття в гуртках.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити