image
 |  2 15 Червня 2018 | 13:47

У луцькій школі №24 - скандал: п'ятикласників переводять у приміщення, непридатне для навчання

У луцькій школі №24 дирекція хоче перевести 5-класників у приміщення, де обдерті стіни, грибок і немає опалення.
Батьки кажуть: "Роз’яснення просили у міському управлінні освіти. Відповіді не отримали і пішли до управління самі", - передають у сюжеті Суспільного.
"Нас обурює те, що наших дітей переводять в класи, які повністю потребують ремонту. Які від'єднані від опалення. Як би там не було, а це дітки. І директорка нам сказала, що ремонт вони робити не будуть. Десять років ці приміщення були в оренді у технікуму. Тобто гроші йшли або школі, або управлінню. Можливо нехай за ці кошти зробили б ремонт", - каже мама учениці Наталія Гребенкіна.

За словами голови батьківського комітету Тетяни Галаш, батьки надсилали до управління освіти звернення. У відповідь почули, що буде засідання комісії, приміщення оглянуть та взяли номери телефонів батьків. Проте так і не зателефонували.
Тож батьки самі прийшли в управління освіти. Проте там заявили, що керівниця - у відрядженні. Згодом батьки пішли до школи, проте директорку "зловити" не вдалось. Вона - у відпустці.
Не на камеру її заступник Сергій Калуш розповів, що поки приміщення було в оренді коледжу, адмінітрація школи доступу до них не мала. Цьогоріч договір оренди розірвали, бо школі знадобилися нові класи.
Водночас батькам 5-класників заявили: або діти навчатимуться у цих кабінетах, або у другу зміну.


Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити