image
 |  0 15 Червня 2018 | 10:22

У Луцьку поліцейський зловив злодія просто у маршрутці

Старший дільничний офіцер Луцького відділу поліції Сергій Карпінський спіймав злодія, котрий у громадському транспорті поцупив із сумки 57-річної  лучанки гаманець з майже трьома тисячами гривень і пенсійним посвідченням. 
Про це «ВолиньUA» повідомили у прес-службі поліції Волинської області.

Вчора по 10 годині капітан поліції Сергій Карпінський їхав у громадському транспорті в обласному центрі. У поле зору поліцейського потрапив чоловік, який вів себе підозріло та швидко вийшов із маршрутки. Працівник поліції вчасно зорієнтувався та запитав пасажирів, чи у них всі речі на місці.
Одна із пасажирок, 57-річна пенсіонерка, виявила зникнення із сумки гаманця з грішми та посвідченням. Поліцейський зупинив маршрутку і наздогнав зловмисника.
Правоохоронці встановили, що крадіжку скоїв 45-річний мешканець Івано-Франківська. Поліцейські перевіряють  зловмисника на причетність до скоєння інших злочинів.
Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає, зокрема, до трьох років позбавлення волі. Триває слідство.

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити