image
 |  0 16 Червня 2018 | 08:49

У Луцьку поліція викрила грабіжника

Учора ввечері в обласному центрі посеред вулиці невідомий зловмисник відкрито заволодів мобільним телефоном жителя Луцького району.
Про це 16 червня 2018 року «ВолиньUA» повідомили у Секторі комунікації поліції Волинської області.
Поліцейські встановила особу правопорушника, ним виявився 31-річний лучанин. Поліцейські внесуть відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України.
Інцидент трапився у середу близько 19 години на вулиці Шота Руставелі. Невідомий зловмисник вирвав телефон у 41-річного мешканця села Полонка та зник з місця події. Сума завданих збитків становить дві тис. грн. Потерпілий звернувся з відповідною заявою до поліції.
Співробітники кримінальної поліції встановили причетність 31-річного жителя обласного центру до даного злочину. Викрадений зловмисником телефон поліцейські вилучили та згодом повернуть законному власнику.
Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України. Санкція статті, зокрема, передбачає до чотирьох років позбавлення волі.
 

Бажаєте першими дізнаватись останні, важливі та цікаві новини Луцька, Волині, України та світу? Приєднуйтеся до нашого каналу Telegram .

Також слідкуйте за нашою сторінкою у Facebook .

Вас також може зацікавити